Patrocinadors

AP DENTAL CENTRE ODONTOLÒGIC

SOBRE NOSOTROS

En nuestra Clínica Dental, AP Dental podrá beneficiarse de todas las especialidades en el campo de la Odontología.
Siempre y en todo momento guiado por un Odontólogo que acompañarà y administrara sus tratamientos, el cual le hará un seguimiento desde el inicio hasta el final. Aportando un tratamiento exclusivo e individualizado según las necesidades del paciente.

CARACAS

CAFETERIA CARACAS

A la Cafeteria Caracas trobareu un espai agradable i ambient familiar. Tapes, sandwicheria, esmorzars, plats combinats, hamburgueses, copes,  orxata. Disposa de terrassa i zona wifi. 

CENTRE ÒPTIC VENDRELL

CENTRE ÒPTIC VENDRELL

Ja han passat 41 anys d’aquell febrer de l’any 80 quan vam ser la primera òptica al Vendrell. Actualment l’atenció exclusivament a càrrec de dos òptics-optometristes amb nº col·legiat 16369 i 17173 sent un servei personalitzat i professional.

FRICAÑ

FRICAÑ

Fidels als nostres arrels, des de 1945 continuem treballant amb els mateixos valors, la passió i la vocació de servei. La nostra selecció de productes per a la restauració, definits amb uns criteris de qualitat contrastats, els clients satisfets i la preocupació per oferir un servei excel·lent és el que ens motiva a seguir millorant dia a dia.