ELS NOSTRES EQUIPS

Associació de bàsquet El Vendrell, els nostres valors Oraje Stars i els nostres equips

Orange Stars Valors

Valors

Orange Stars amb la motivació de crear una estructura destinada al bàsquet adaptat amb la intenció de facilitar a tots aquells esportistes interessats en la pràctica d’aquest esport , incloure’s a la nostra associació.
Promoure l’activitat física amb un caire lúdic i potenciar l’adquisició d’hàbits des d’una activitat esportiva com és el bàsquet i amb l’ajut d’un ampli equip de monitors i de material molt divers per atendre a tota mena de necessitats.

Equips Escolars Futur

El futur

L’Escola Esportiva de l’Associació de Bàsquet El Vendrell, conjuntament amb la Regidoria d’esports, és l’encarregada d’oferir als nens i nenes de El Vendrell, entre 3 i 16 anys, la possibilitat d’iniciar-se i descobrir aquest esport a través del joc, en situacions significatives d’aprenentatge.
Volem que els nens aprenguin diferents elements tècnics i tàctics del bàsquet, treballant i fomentant valors fonamentals com per exemple, el treball en equip, el respecte i l’empatia.
No sabem si ho aconseguirem, si d’aqui sortiran jugadors aprofitables per a la nostra linneà d’equips federats. Nosaltres ens conformem en aconseguir millors persones i que gaudeixen de la nostra activitat.
I ara, us presentem als nostres equips.

Equips Federats Formació

La formació

L’Associació Bàsquet El Vendrell té com a objectius de la línea federada la formació integral dels jugadors, desenvolupant tant els coneixements esportius com els continguts tècnics i tàctics. Donem especial importància als aspectes relacionats amb l’actitud, els valors i els compliment de les normes.
Intentem competir amb esforç i compromís en la consecució dels objectius esportius, mantenint una adequada conducta esportiva i respectant els companys, rivals, auxiliars de taula i arbitres. Volem formar jugadors, però per sobre de tot, voldríem formar persones.

Equips Sèniors Referència

Equips de referència

Els nostres equips sèniors són el mirall de la nostra base, per aquesta raó volem que representin els valors de respecte i joc net que volem transmetre a tots els nostres jugadors de base. És objectiu del club que els nostres equips sèniors competeixin al més alt nivell possible, prioritzant sempre que es donin les circumstàncies, que els jugadors que formin aquests equips provinguin de la nostra pedrera.